|
|||||||
komik msn nickleriCicekSohbet.Net Forumları sitesindeki Msn NiCkleri - kategorisi altındaki komik msn nickleri isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
♥ Vatandaş çok BONKÖR Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü
♥ Ekonomi kilitlendi RESET’leyelim lütfen ♥ KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur ♥ Eskiden zamPARA’ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum ♥ Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Şimdi aslanda aç ♥ Çok endişelendim Bügün zam yapılmadı Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? ♥ TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular ♥ Oyunu doğru partiye ver Sonra oooy anam oy deme ♥ Dolar yine fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz ♥ Bütün umutlarım suya düştü Ama boğulmadılarÇünkü onlara yüzme öğretmiştim ♥ COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM ♥ …Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kaynana oldu ♥ AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR ♥ Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR ♥ DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim ♥ Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir ♥ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi ♥ Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum ♥ İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz” dediler, söyledik, EMNİYET’teyiz… ♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur ♥ Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım ♥ Yeni yil iptal edildi Çünkü eskisini buldular! ♥ Maliyeden yeni bi vergi daha ”duvar yazisi vergisi” |
|
|
|
|
| Bağlantılar |
| Etiketler |
| komik, msn, nickleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |