Go Back   CicekSohbet.Net Forumları > ünlüler dünyası > Ünlü Biyografileri > Ünlü Bayan Biyografileri

lara biyografisi

CicekSohbet.Net Forumları sitesindeki Ünlü Bayan Biyografileri - kategorisi altındaki lara biyografisi isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 05-05-2011, 03:17 PM   #1
patRoniCe
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Sep 2009
Üye Numarası: 563
Arkadaşlar: 1
Konular: 0
Rép Puanı: 100069
Rép Grafiği: Soul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond reputeSoul has a reputation beyond repute
Standart lara biyografisi

19031979 Kırıkkale’de doğdu İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı Müzisyen bir aileden gelen Lara’nın, babası ve ağabeyi yıllardır müzikle uğraştığı için hayatının her bölümünde müzik vardı ve var olacak

Ortaokul döneminde iki sene İngilizce eğitimi aldı Daha sonra lise öğrenimini bitirdikten sonra uçak hostesliğini başarıyla tamamladı Ama hiç hosteslik mesleğini yapmadı Çünkü 'Benim bütün hayatım müzik' diyen Lara müziği seçti

Albümü çıkmadan önce de Alanya’da sahne alan ağabeyi İzzet Keskin’e vokalistlik yaptı

Ve mutlu son 'IŞIK' adlı ilk albümüyle müzik piyasasına bomba gibi düştü Ozan Video’dan 2002 yılında albümü çıktı Ve yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ödülünü 'ALLAH VERSİN' adlı çıkış şarkısıyla aldı

Şimdi iki yıllık bir çalışma sonucunda Ozan Video’dan 2 albümü 'ADAM GİBİ ADAM' ile müzik marketlerdeki yerini aldı

LARA, 'Yaşadığım sürece şarkı söylemek ve dans etmek benim için bitmeyecek Benim hayata bakışım ve bütün dünyam bu' diyor
Soul isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Bağlantılar

Etiketler
biyografisi, lara

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil